Amplasarea agropensiunii noastre este una minunata si tot ce inseamna natura, drumetie sau relaxare, va este la indemana.

De aici puteti face drumetii estivale, cultural-peisagistice, deoarece locurile sunt spectaculoase. Puteti vizita biserici si manastiri unice, din lemn si piatra, unele datand de secole, sau puteti urma defileul raului Cavnic si al raului Lapus, unde peisajele sunt de o frumusete rara.

Tinand cont de amplasarea intre doua spatii etnografice distincte, Tara Lapusului si Tara Chioarului, in zona au loc serbari campenesti reprezentative satului maramuresan si stilului de viata romanesc, unde se mai pastreaza inca traditiile si specificul local.

Alte activitati la indemana: drumetii pe defileul Lapusului, vizite la cetatea Chioarului, biserica de lemn din Carpinis, Laschia, Surdesti – cel mai inalt turn din lemn din Europa, partia de schi de la Cavnic aflata la 20km.

Copalnic Manastur se gaseste in Ghidul oficial ‘Cele mai frumoase sate din Romania’, datorita pitorescului si autenticitatii sale.

Call Now Button